Hozzávalók:

80 dkg szürkemarha hátszín
0,02dkg só
0,01dkg színesbors őrölve
0,10dkg mustár
0,15dkg Vénusz étolaj

Fűszervajhoz valók:
3 dkg Dijoni mustár
2 ágacska tárkony friss

Csipetnyi fehérbors
1 csomag petrezselyem zöld
Citromlé ízlés szerint

A pác a következő: Só, színesbors durvára őrölve, mustár, és étolaj. Ebben a pácban a hűtőben tartsuk a húst a felhasználásig.

A szürkemarha hátszínt 3-4 nappal előbb vegyük meg, mert be kell pácolni, így tudja ízét, zamatát igazán kiadni. Elkészítjük a fűszervajat, a habosra kevert vajhoz adjuk a hozzávalókat, hengert formázunk belőle és mélyhűtőbe tesszük fóliába csomagolva. A hátszínt felszeleteljük, és vékonyra klopfoljuk. A köretnek szánt hasábburgonyát megsütjük. Nagyon forró olajban 3-4 perc alatt megsütjük a hátszínt és szeletenként a tálaláskor 2-3 karika fűszervajat adunk a tetejére.